fredag 4 februari 2011

Pedofiler är monster

Ann-Charlotte Marteus: Pedofiler är inte monster

Enligt min mening så är dom det. Är man dömd för ett sådant brott så tycker jag att man har förbrukat sin rätt att bli behandlad som en "vanlig" människa. Man ska skydda allmännheten från dessa människor och de ska inte finnas på skolor, i godisbutiker eller någon stans där det finns barn. Att tycka att man sonat sitt brott efter avtjänad tid är lite snevridet eftersom de som fallit offer för dessa människor får leva med det dom blivit utsatt för i hela sitt liv så varför ska allt vara frid och fröjd för den dömde efter ett avtjänat fängelsestraff.

6 kommentarer:

  1. Pedofiler ska inte få existera överhuvudtaget och ska släppas ut på torg med krokar genom nyckelbenen och sen få testiklarna krossade med sten samtidigt som de analt våldtas med kaktusar och alla pekar på dem och hånskrattar.

    SvaraRadera
  2. "Är man dömd för ett sådant brott så tycker jag att man har förbrukat sin rätt att bli behandlad som en "vanlig" människa."

    Vad ska gälla för mördare? Ska de hållas separerade från alla människor resten av livet så de inte kan begå samma brott igen?

    Och de som begått ekonomisk brottslighet bör inte få arbeta på något ställe där de kommer i kontakt med pengar eller får fatta beslut som rör pengar?

    Och personer som döms för rattfylla bör aldrig få köra något fordon igen?

    SvaraRadera
  3. Det är faktiskt precis det jag anser.
    Har man valt att begå brott så står man utanför samhällets normer och vad är det som säger att man inte kommer att göra om det igen när man har trampat över gränsen en gång. Rattfyllon ska inte ha tillgång till bil, mördare ska inte vistas bland andra människor och ekobrottslingar ska inte hantera pengar.

    SvaraRadera
  4. Hmmm, så om man har begått ett brott ska straffet sträcka sig livet ut? De som snattade som barn ska inte få jobba i butik när de är vuxna? De som åkt dit för skadegörelse ska inte få jobba som målare?
    Du har dock fel: Pedofili är en sexuell böjelse. Tycka vad man vill om den eller andra böjelser man inte delar själv (kiss,bajs,djur,bdsm,gay), men att tillskriva specifika handlingsmönster till sexuell läggning är detsamma som att göra det med hudfärg. Sexualförbrytare kan jag dock hålla med om kan ses som monster. :)

    SvaraRadera
  5. Kunde inte sagt det bättre själv! Väl talat!

    SvaraRadera