torsdag 15 mars 2012

Rökförbud på allmänna platser

Regeringen vill förbjuda rökning på allmän plats

Jag hoppas att detta förslag går igenom. Att en rökare väljer att röka säger jag inget om, men många utsätter icke rökare för passiv rökning. Om man inte suger på en cigarett själv ska man slippa att andas in andras skit för att de inte kan hålla sig borta från busskurer m.m när de röker.

5 kommentarer:

  1. Detta tycker jag låter som en jättebra idé! Så irriterande när folk står och röker nästan i ansiktet på en. Usch. Hoppas det går igenom.

    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  2. Nu är jag trött på denna ständiga häxjakt på oss rökare! Inte ens när vi ställer oss lite undan så att röken ska gå åt ett annat håll hjälper det, då ska icke-rökare tvunget komma och ställa sig precis där röken kommer och sedan ha mage att gnälla! Vi har redan blivit utkörda från restauranger och klubbar och det finns inte längre rökkupéer på tågen. När ska samma förbud komma för pälsdjur och parfymer till exempel? Dessa skapar stora problem för allergiker.

    SvaraRadera
  3. Nu får det väl ändå vara nog med all hets mot rökare! Snart krävs det väl att de ska avrättas också.
    Jag är inte rökare, men någon jävla måtta måste det väl för fan vara!

    SvaraRadera
  4. Fin blogg:) Kolla in hos mig;
    http://nattstad.se/peligroso

    SvaraRadera
  5. Hetsjakten på rökare har gått alldeles för långt, det räcker nu!! Tyvärr är det ett fåtal rökare som inte tar hänsyn till icke rökare, det får alla rökare sota för, väldigt tråkigt. Ska dom förbjuda rökning på allmän plats är det mycket annat som oxå ska förbjudas isåfall tex. parfymerade människor, skitiga människor som luktar illa, förbjuda att fisa på allmän plats, ja listan kan göras lång och gränsen får gå nånstans. Det är mycket bättre om folk lär sej att ta hänsyn till sina medmänniskor istället för en massa förbud.

    SvaraRadera