onsdag 19 januari 2011

Varning till tedrickare!

Grönt te kan ge dig leverskador

Jag måste erkänna att jag mådde ganska gott när jag läste denna artikel. Många jag känner har fast vidhållit att grönt te ska vara bra för både det ena och det andra så nu fick jag ge dem en knäpp på näsan och säga att det även kan vara skadligt med för mycket av det goda.

4 kommentarer:

  1. Att dricka vanligt vatten kan vara farligt, allt vattnet är förorenat !
    Det kan inte vara farligare än att dricka öl, eller ?

    SvaraRadera
  2. Måtta med allt. En öl om dagen har även bevisats ha hälsofrämjande effekter, så som även små mängder vin. För mycket däremot så är effekterna negativa. Måtta med allt.
    Tragiskt att du mår gott av "Grönt te kan ge dig leverskador" Hatar du människor eller blev det bara ett olyckligt ordval?
    Överlag kan väl varningen vara överdriven, eftersom det inte finns några kända fall i Sverige angående för mycket te och leverskador, lika lite som toppisar.

    SvaraRadera
  3. Hej Anonym, du tycks inte läsa det jag skrev ordentligt, Efter första meningen kommer förklaringen till att jag mår gott, att folk kan få leverskador är naturligtvis olyckligt.

    SvaraRadera
  4. Läs artikeln en gång till med lite mer kritiska ögon och du kan upptäcka att just du är målgruppen för denna "nyhet".

    SvaraRadera